Home About Us Services Gallery Contact Us

Qui és edible art?

Edible art esta encapçalada per Antoni (Tony) Belcastro qui impresiona els seus clients amb les escultures de fruites i verdures.
Estant aprenent tant en thailandia com en zurich,
Amb alguns dels més famosos mestres en
Escultura, tony ens brinda ara aquest mateix art
En europa.

Després de 3 anys d´aprenentatge amb un
Conegut mestre antoni està totalment
preparat i iniciat en la seva carrera culinaria. Desde els seus principis tony ha demostrat el seu gran talent i paciéncia en la seva decoració i presentació culinaria.

Antoni a més a més va ser durant una gran temporada propietari i chef del seu exitós restaurant "l´escale" situat en els alps francessos.

Aquella época va tenir fi i el dessig d´antoni va ser ampliar el seu estil de cuina viatjant, el que va permetre moures per altres horitzons.

Com a mestre chef en varis yachts privats Antoni va millorar els seus talents culinaris viatjant per tot el món. No només fou en àsia on va descubrir el món de l´escultura de fruita i vegetals perqué realment el seu increible talent forma part d´aquest mateix art. Antoni dessitja compartir aquest art unic amb tu, en europa.

Amb escultures edible art cualsevol petició és possible, desde un missatge personal fins a un dessig d´aniversari, el producte final va més enllà de no només el decorat de taula.

Sius plau visiti la galeria de fotos de tipics disenys i no dubti en contactar amb Antoni per cumplir els seus dessitjos i estarà completament sorprés de les diferents possibilitats que es poden fer amb edible art.

Complicades Escultures De Fruites i Vegetals - Anthony Belcastro
Tel: (00 34) 670 443 225 · (00 33) 627 17 00 19 · Skype: edibleartsculptures · Email:
belcastro@edible-art.net